Diseminacija

Strokovno usposabljanje na Danskem

Profesorji strokovnih predmetov Srednje šole za strojništvo, mehatroniko in medije ŠC Celje so se v okviru Erasmus+ projekta See the Goal od 27. 2. do 3. 3. 2017 udeležili tedenskega usposabljanja snemanja na Danskem. Tamkajšnji strokovnjaki za medije so udeležence partnerskih organizacij projekta podučili o tehnikah snemanja, kako zagotavljati pravilno osvetlitev prostorov, kje postaviti kamero in kako doseči dober kader, predstavili so načine snemanja zvoka in poskrbeli, da so udeleženci ob koncu posnet material tudi zmontirali v lasten video.

To strokovno usposabljanje bo v nadaljevanju projekta zelo pomembno, saj bodo nastajali scenariji o tem, česa se naši dijaki v poklicnem izobraževanju naučijo na praksi, temu pa bodo sledili še video zapisi.


Snemanje učnih izidov v celjskem podjetju Etra

Sredi aprila se je ekipa See the Goal mudila v celjskem podjetju Etra (linkaš: http://etra.si/) , kjer so nam prijazno pomagali z nasveti in delili z nami vse izkušnje z delom in dijaki, ki prihajajo k njim na praktično usposabljanje. Iskrena hvala zaposlenim za sodelovanje, kmalu pa pokažemo tudi videe za program Mehatronik, ki so nastali. Za zdaj pa vabljeni k ogledu foto galerije.